Trīs nedēļas dienas, kad nedrīkst mazgāt matus – tautas metodes par matu mazgāšanu

 

Kopš seniem laikiem tiek uzskatīts, ka mati ir spēcīgs talismans ikvienai sievietei. Matos slēpjas spēks un skaistums, tāpēc par tiem pastāvīgi jārūpējas.

Šodien mēs tev atklāsim iemeslus, kuru dēļ konkrētās nedēļas dienās nevajadzētu mazgāt matus ar šampūnu vai citiem mazgāšanas līdzekļiem.

Daudzi no mums pat neiedomājas, ka vairākās nedēļas dienās matus labāk nemazgāt. Taču ezotēriķi iesaka vispirms noskaidrot, kuras dienas ir piemērotas šai procedūrai. Tādā veidā tu vari pārvērst regulāru matu mazgāšanu par rituālu, kas piesaistīs tavā dzīvē veiksmi un bagātību.

Kāpēc nedrīkst mazgāt matus pirmdienās, piektdienās un svētdienās

Aizliegtā diena matu mazgāšanai ir jaunas nedēļas pirmā diena. Tautā populārs ir teiciens: “Pirmdiena ir grūta diena.” Šajā dienā mazgājot matus, tu “izskalo” no sevis visas svaigās idejas. Tāpēc – lai jaunā nedēļa nesāktos ar nepatikšanām, matu mazgāšanu labāk atlikt. Ticējumi arī vēsta, ka pirmdienā labāk nesteigties ar izlēmīgu rīcību un kardinālām pārmaiņām.

 

Savukārt matu mazgāšana piektdienā ir bīstama, jo tā var piesaistīt neveiksmi mīlestībā. Ar darba nedēļas pēdējo dienu tev jābūt tikpat uzmanīgai kā ar pirmo. Ir svarīgi piektdienu noslēgt uz pozitīvas nots. Vislabāk laiku veltīt spa procedūrām, masāžai vai meditācijai sveču gaismā – tas pozitīvi ietekmēs enerģiju un palīdzēs atjaunot iekšējo līdzsvaru.

Matu mazgāšana svētdienās ir stingri aizliegta. Ticējumi vēsta, ka šajā dienā no vannas procedūrām labāk izvairīties vispār. Pretējā gadījumā tu vari “nomazgāt” savu veiksmi un finansiālo labklājību. Svētdienu velti atpūtai un spēku atjaunošanai pirms jaunās darba nedēļas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Labvēlīgās dienas matu mazgāšanai

Tātad – esam noskaidrojuši, kāpēc nedrīkst mazgāt matus pirmdienās, piektdienās un svētdienās. Citās dienās šīs procedūras nav aizliegtas, gluži otrādi – ir pat vēlamas.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment